Çay Mahallesi, muhtar adayıyla çok şanslı!

İskenderun’un tanınmış esnaflarından, hukukçu Murat Kömooğlu, ilçenin en eski yerleşim yerlerinden Çay Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandırmak için muhtar adayı oldu.  İskenderun’da doğup büyüyen ve eğitim hayatını tamamladıktan sonra yine Çay Mahallesi’ndeki aile şirketinde çalışmaya başlayan 31 yaşındaki Kömooğlu, gençlik enerjisini mahalle sakinleri adına Çay Mahallesine adamaya hazır.

‘Çay Mahallesi iş bitiren, çözüm üreten bir muhtar hakkediyor’ diyen Kömooğlu, AFAD, DASK, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi ile birlikte koordineli çalışarak özellikle deprem sonrası tüm mağduriyetlerin giderilmesi ve sorunların çözülmesi için var gücüyle çalışacağının sözünü verirken, sorunlara ortak ve yapıcı çözümler bulmak adına aday olduğunu ifade etti.

İskenderun’un en eski üç mahallesinden biri olan Çay Mahallesi’nin sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bildiğini ve depremin yaralarının sarıldığı bu dönemde sorunları eskisinden çok daha iyi bir hale getirene kadar çalışacağını vurgulayan Kömooğlu, deprem sonrası mahalle sakinlerinin en büyük problemi yerinde dönüşüm çalışmaları, ışıklandırma,  kaldırım ve yaya saha çalışmaları, ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardım ve destelerin takibi gibi her alanda halkın yanında olacağını belirtti.

Üstlendiği halka hizmet bilincini, muhtarlık görevine de taşımayı hedeflediğini söyleyen Murat Kömooğlu, genç muhtar adayı olarak sadece mahallenin değil, gençlerin de temsilcisi olmayı hedeflerken, gençlerin yerel yönetimlerde daha aktif olması gerektiğine vurgu yaptı.