Cumhur İttifakı’ndan Belen’de miting gibi açılış

Belen’de Cumhur ittifakı Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı miting havasında gerçekleşti.

Belen Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen açılışa AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ile vatandaşlar katıldı.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, açılışta yaptığı konuşmada, Bahane değil çözüm üreten gerçek belediyecilik anlayışıyla Hatay’ı tarihini ve kültürünü koruyan modern bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Beş yıl önce yine aynı alanda bir araya geldiklerini hatırlatan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın talimatıyla ‘Belen’e aday olacaksın evladım’ dediler, biz de sizin huzurunuza geldik. O gün dedik ki, ‘Başımız üstüne Belen, sen iste Belen dedik’ ve yola çıktık. El ele, gönül gönülle verdik,  2019 seçimlerinden zaferle çıktık. Belen ecdat yadigârı bir şehrimiz. ‘Köklerinden koparmadan geleceğe taşıyacağız’ dedik. Bunları beş yıl içerisinde gözden geçirirseniz, neler yaptık anlayacaksınız” şeklinde konuştu.

Seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Başkan İbrahim Gül ile büyükşehir başkan adayı Mehmey Öntürk, Belen’de çarşı esnafını ziyaret ederek, bereketli işler diledi.