Yeni hastanede ilk bebek sevinci

3 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi açılışını yaptığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meryem ve Ahmet Göçmen çiftinin 550 yataklı yeni hastanede dünyaya gelen bebeklerine Fuat adını verdiklerini duyurdu ve bebeğin fotoğrafını paylaştı. 2 kilo 750 gram doğan bebek ve annesinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bakan Koca, paylaşımında, “Antakya’daki Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ilk doğum gerçekleşti. Bir erkek evlat sahibi olan ve evlatlarına Fuat adını veren Göçmen çiftini kutluyoruz. Fuat, ailenin ikinci çocuğu. Biz de aile kadar sevinçliyiz. İlk doğumun gerçekleştiği hastanemiz 3 Şubatta açılmıştı” ifadelerine yer verdi.

İlk bebeğe, ilk ziyaret başhekimden

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez de hastane odasında ziyaret ettiği Göçmen ailesine hayırlı olsun dileğinde bulunarak hediyeler verdi. Sönmez, hastanede ilk doğumun gerçekleşmesinden ötürü mutluluklarını dile getirdi.

Baba Ahmet Göçmen, ikinci çocuğunu kucağına almanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Göçmen, hastanedeki sağlık çalışanlarının kendileriyle çok yakın ilgilendiğini belirterek, hastanede hizmet veren herkese teşekkür etti.

Anne Meryem Göçmen ise sağlıklı bir şekilde bebeğinin dünyaya gelmesinden dolayı sevincinin tarif edilemez olduğunu kaydetti.