Bu turnuva depremde ölen ‘Hazal Akdağ’ adını taşıdı!

İskenderun Gençlik Merkezi, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden gönüllü gençlerinden Cemile Hazal Akdağ’ı adına düzenlediği voleybol turnuvasıyla andı.

İskenderun Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Hazal Akdağ Voleybol Turnuvası öncesi voleybol sporcusu olan Hazal Akdağ’ın formasını anne ve babasına hediye etti.

Düzenlenen turnuvaya Asaş Voleybol Spor Kulübü, İskenderun Voleybol Akademi, Vipark Spor Kulübü Ve Hatay Yıldızlar Spor Kulübü sporcuları katıldı.

Üç gün boyunca devam eden ve kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvayı Vipark Spor Kulübü birinci, İskenderun Voleybol Akademi ikinci ve Hatay Yıldızlar Spor Kulübü üçüncü olarak tamamladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ödül törenine İskenderun Koordinatör Kaymakamı Ceyhun Denli, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve merhume Hazal Akdağ’ın anne ve babası da katıldı.

Turnuvanın çok büyük bir anlam taşıdığını belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Tüm gençlerimiz gibi çok değerli gencimizi kaybetmenin hüznünü yaşarken böyle bir turnuvayla Hazal’ımızı anmak istedik. Turnuvayı düzenleyen eğitmenlerimize, katılan öğrencilere ve ödül töreninde bizleri yalnız bırakmayan İskenderun Koordinatör Kaymakamı Ceyhun Denli’ye teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız ve hiçbir zaman unutmayacağız. Bundan sonra da depremde hayatını kaybeden gençlerimizi anmak için projelerimizi devam ettireceğiz” dedi.