Zeynep Çakmaklı, çocukları kadar gençleri de önemsiyor!

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, gençlere de destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği genel kurulda isim değişikliğine gitti. Projelerini bundan sonra Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği adı altında gerçekleştirecek olan dernekte mevcut başkan Zeynep Çakmaklı bir kez daha güven tazeledi.
Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği olarak yoluna devam edecek olan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin kongresinde Divan Başkanlığını Fahrettin Turhaner yaparken, Katip üyeliklerini Arzu Kireçci ve Arzu Ayık üslendi.


Derneğin faaliyet raporunun okunması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından önümüzdeki süreçte Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği (ÇGDD) olarak yoluna devam etme kararı alan derneğin yeni yönetim Zeynep Çakmaklı, Suzan Bıçakçı Dilek Şencan, Hande Demirkent Atar Nurdan Kanmaz olarak belirlenirken, Denetim Kurulu ise Serpil Korkmaz, Gülden Özdemir ve Arzu Ayık isimlerinden oluştu.
Kongre sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Zeynep Çakmaklı, “Hep birlikte çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Her bir üyemizin özverili çabaları sayesinde destekçilerimizin katkıları, üyelerimizin özverili çalışmaları ile bu günlere geldik. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek ve bizler çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden tutmaya davam edeceğiz” dedi.