Şehit Polis memurunun adı Akdeniz’de yaşatılacak!

6 Şubat depreminde, görevli olduğu Hatay İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hizmet Binası’nın çökmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Cemil Okur’un adını yaşatacak olan polis feribotu düzenlenen törenle İskenderun’da hizmete alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen deniz kontrol botu, İskenderun Limanı’nda gerçekleştirilen programla faaliyete başladı.

Şehit Cemil Çopur’un ismini taşıyarak aziz hatırasını yaşatacak olan feribotun hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen törene Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, il ve ilçe protokolü ile birlikte şehit ailesi katıldı.

Şehit Ailesinin duygu dolu anlar yaşadığı törende, feribotun vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için, denizlerin ve sahillerin de suç ve suçlara kapalı olması adına büyük katkı sunacağını ifade eden Vali Masatlı,  “Ne yaparsak yapalım, şüphesiz vatan için canını feda eden şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bizim de asli görevimiz, onlardan geriye kalanlara sahip çıkmak ve onların anısını yaşatmaktır” dedi.