İlk günden ‘Yükseliş’e geçtiler!

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, 2023 – 2024 eğitim öğretim yılına şölen tadınla bir açılışla “merhaba” dedi. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve okulun öğretmen kadrosu 6 Şubat depreminin yıkıcı etkisinin ardından, okula başlamanın sevinciyle sabahın erken saatlerinde okulu dolduran öğrencilerini, bayraklar, maskot ekibi ve balonlarla karşıladı.

Okul bahçesinde düzenlenen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen, ‘Evinize hoşgeldiniz’ diye hitap ettiği öğrenci  ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı diledi.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem de 2023-2024 eğitim ve öğretim döneminin tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dilerken, “İlkelerimizden taviz veremeden disiplinli bir şekilde, planlı ve programlı çalışma ile her zaman olduğu gibi bu yılda başarıya ve hedeflerimize ulaşacağız. Eğitimde ilk gün önemlidir. Gömleğimizin iliklerini doğru ilklersek, tüm çalışmalarımız da yıl boyunca başarılı bir şekilde neticelenir. Ben şimdiden tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize üstün başalar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yükseliş Koleji öğrencileri 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dersini işlemek üzere sınıflarındaki yerlerini aldı.