İskenderun Zabıtası, her daim canla başla görevde!

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü ve her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Deprem sonrası kıyı şeridindeki çökme dolayısıyla deniz taşması sonucu sular altında kalan Atatürk Anıtı yerine Hanifi Uysal Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile zabıta personeli katıldı.

Ata’nın huzuruna çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Tosyalı, vatandaşların huzur ve sağlığı için fedakârca ve özveriyle görev yapan zabıta personelinin 197. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Tosyalı, törenin ardından Zabıta Müdürlüğü’ne geçerek, zabıta personeli ile bir araya gelen Başkan Tosyalı, günün anısına zabıtalar adına tek bayan personel olan Mehtap Başkılıç’a çiçek takdiminde bulundu.

Kendilerini yalnız bırakmayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy da üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

197 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıta Teşkilatı’nın bir ferdi olmaktan ve İskenderun’a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Aksoy , ilçede düzeni sağlayan, esnafla diyalog kuran ve halk sağlığı için çalışan bütün zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.