Ferhat Gedik ve Eren Bülbül iyi ki varsınız, iyi ki…

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Eren Bülbül’ü korurken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik,  İskenderun’daki kabri başında dualarla anıldı.

Şehidin Bekbele Mahallesi’ndeki kabrine giden annesi Hatice Gedik ve yakınları, mezara çiçek bıraktı.

Şehit Annesi Hatice Gedik’i İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de yalnız bırakmadı.

Kur’an-ı Kerim okunup, şehitler için dua edilen tören sonrası yaptığı açıklamada Gedik, çok büyük acı yaşadığını belirterek, törene katılan Kaymakam Demiryürek başta olmak üzere acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Son 6 yılda 4 yakınını kaybettiğini anlatan Gedik, “Kızımla torunum depremde, eşim de Kovid-19’dan vefat etti. Oğlum, çok cesur ve merhametli çocuktu” dedi.

Kaymakam Demiryürek de, şehadetlerinin 6’ncı yılında Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i saygı ve rahmetle yad ederek, “Ruhları şad, mekanları Cennet olsun” dedi.