Bakan Yardımcısı, depremin İskenderun’da yarattığı yıkıma tanıklık etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Hatay’da deprem sonrası içme suyu, kanalizasyon alt yapısının onarımı ve iyileştirilmesi başta olmak üzere il genelinde devam eden iyileştirme çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya başkanlık etti.

Hatay Afet Koordinasyon merkezinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AFAD Başkanı Yunus Sezer, ilçe kaymakamları, İLBANK, HATSU, DSİ ve KOSKİ yöneticileri ve ilgili yetkililerin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Bakan Yardımcısı Karaloğlu Hatay’ın içme suyu, atık su ve alt yapı problemlerini yetkililerden dinledi ve çözüm önerileri üzerine istişare etti.

İskenderun’a geçerek sahil bandında devam eden tahkimat çalışmalarını yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı Karaloğlu, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Beleidye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte depremzede öğrenciler için okul ve yurda dönüştürülen Rauf Bey Gemisi’ni ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, daha sonra İskenderun Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.