Arsuz’da buruk bayram!

Arsuz’da düzenlenen geleneksel protokol ve halk bayramlaşması, depremin gölgesinde buruk bir şekilde gerçekleşti.  Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ın ev sahipliğinde TCDD Kampı’nda bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma yoğun ilgi görse de yaşanan kayıplar ve acılar dolayısıyla bayram coşkusu yerini sade bir şekilde bayram kutlama geleneğine bıraktı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in de Arsuzluları yalnız bırakmadığı bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gökpınar, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da şifa temennisinde bulundu.

Asrın felaketinin ardından asrın dayanışma ve yardımlaşma örneğiyle yaraları sarmaya devam ettiklerini söyleyen Kaymakam Gökpınar, “ Deprem dolayısıyla büyük acılar, üzüntüler yaşadığımız ve yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu günlerde yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Kurban Bayramı bizleri yine bir arada birleştirdi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, herkesin bayramını kutluyorum” dedi.