İGC, 60’ncı yılında da ‘Güneş’ gibi parladı!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkesi’ni ziyaret ederek, kuruluşunun 60. Yılını kutladı.

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İskenderun’un en köklü cemiyeti olarak tanımladığı İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun yıldönümünü buruk kutladıklarını ifade etti.

Yaşanan deprem felaketinin tekrarının yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Atar, “Asrın felaketinde yaşamını yitiren gazeteci meslektaşlarımızın ve kaybettiğimiz tüm canların acısını yüreğimizde taşıyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi.

Depremde Emniyet güçlerinin özverili çalışmalarına tanık olduklarını ifade eden Başkan Diyap Atar, yüzyılın felaketinin yıkımını en çok yaşayan il olarak Hatay’da güvenlik güçlerinin görevlerini titizlikle yürüttüğünü dile getirdi.

İskenderun Emniyet Müdürü Güneş de deprem bölgesinin zor günler yaşadığını belirterek, “Hepimiz çok büyük acılar ve kayıplar yaşadık. Emniyet mensupları arkadaşlarımızdan da basın mensubu arkadaşlarımızdan da kayıplarımız oldu. Depremde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Hep birlikte bu zor günleri aşacağız rabbimizin de yardımı ile” dedi.