Demiryürek Ailesi, Anneler Günü’nün maneviyatını yaydı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ailesi ile birlikte, konteyner kentlere gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Şehitlerin emanetleri olan annelerle yakından ilgilenen Kaymakam Demiryürek, şehit annelerinin ellerinden öperek hayır dualarını aldı. Zaman zaman duygu dolu anlar yaşanan ziyaretlerde Kaymakam Demiryürek, şehit ve gazi anneleri, tüm anneler ve anne adaylarına selam göndererek, günün maneviyatını pekiştirdi.

Eşi ve oğlu ile birlikte gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretlerde, sadece bir gün değil her zaman Şehit ve gazi annelerinin yanında olduğunu belirten Kaymakam Demiryürek, “Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözüne mazhar olan; sevgi, hoşgörü ve fedakârlıklarıyla hayatımıza anlam katan başta Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” diyerek, şehit annelerinin evlatlarıyla anılarını  tazeledi.