Arsuzlu çiftçiler için ‘Özel’ çağrı karşılık buldu!

Türkiye’de limon üretiminde önemli yere sahip olan  Arsuz’da üreticilerin yüzü AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in çağrısıyla güldü. Uzun süredir limonları dalında kalan çiftçilerin imdadına AK Partili Büyükşehir belediyeleri yetişti.

Limonların satılması için talepte bulunan üreticilerin sesini duyuran Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel girişimiyle Ak Partili Büyükşehir Belediyeleri devreye girerek dalda kalan limonları almaya başladı.

Toplanan limonların ilk olarak Kocaeli ve Bursa Büyükşehir Beleidyelerine ulaştırılacağını söyleyen Milletvekili Özel, “Depremin ilk anından itibaren bizi yalnız bırakmayan AK Partili Belediyeler yine bir kez daha desteklerini göstererek çiftçilerimize destek olmaya devam ediyorlar. Arsuz ilçemiz bölgemizin narenciye üretim merkezlerinden bir tanesi. Depremden ötürü ürünlerini satmakta zorlanan üreticilerimiz için bugün AK Partili belediyelerimizin başlattığı bir kampanyayı duyurmak için bir aradayız. AK Partili belediyelerimiz mahsulü elinde kalan üreticilerimizin mahsullerini limon başta olmak üzere narenciye ürünlerini satın alıp üreticilerimize, çiftçilerimize destek oluyorlar. Buradan ilk olarak Kocaeli Büyükşehir ve Bursa Büyükşehir Belediyelerimizin satın almış oldukları ürünleri tırlarla belediyelerimize ulaştıracağız. Bu kampanyaya destek olan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Bakanımıza ve Büyükşehir Belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başlatılan kampanyadan dolayı memnun olduklarını belirten limon üreticilerinden Serkan Yakut ise “Deprem sonrası elimizde kalan mahsulleri değerlendiren AK Parti Milletvekilimi Sayın Abdulkadir Özel ile Belediyelere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elimizde daha çok malımız var. İnşallah bu kampanyaya destek gelirse mutlu oluruz.” diye konuştu.