Ali Hıdır Köseoğlu tarih yazıyor!

“Su hepimize ve her şeye aittir. Koşuyor ve konuşuyor olmamızda, düşüncelerimizde ve ürettiklerimizde, gülüşümüz ve gözyaşımızda, bugün burada buluşmamızda ve dünyayı değiştirmek için kararlı duruşumuzda suyun izi vardır. Yaşam suda başlayıp serpilmiş, dünyadaki tüm varlıklar suyla birbirine bağlanmıştır. Su olmazsa yaşam da olmaz.”

Bu sözleri söylediği iki yıl önce; İzmir’deki 22 ilçe belediye başkanıyla birlikte yayınladıkları manifesto sonrası İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, İzmir’in bu hayalini gerçekleştirmek için projeleri tek tek hayata geçiriyor.

İskenderun Belediyesi’nde 20 yıl Fen İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla yapan ve Ak Partili Seyfi Dingil’in seçimi kazanmasından sonra görevden uzaklaştırılan Ali Hıdır Köseoğlu, liyakatiyle başarı merdivenlerini tek tek çıkıp İZSU Genel Müdürü olarak İzmir’de tarih yazıyor.

‘Cumhuriyetin 100’üncü Yılında 100 Proje Buluşması’nda projelerini tüm İzmirliler’le paylaşan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “Bugün sizlere, stratejisiyle, eylemleriyle ve elbette ekibiyle iftihar ettiğim yeni İZSU’nun 100 projesini anlatıyoruz” derken İzmir’in geleceğine imza attı.

Bu projelerle; İZSU Genel Müdürlüğü tüm Akdeniz şehirlerine örnek olacak çok sayıda yenilikçi projeyi hayata geçirecek adımları atarken, Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu bu gururu yaşayan ekibin başında görev yapmanın heyecanını yaşıyor.