Dualarınız kabul olsun!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile birlikte Samandağ Hz. HIZIR (A.S) Türbesi’ni ziyaret ederek, depremin yaralarının çok hızlı sarılması için dua etti.

Samandağ’da büyük bir sevgi seli, tütsü ve dualarla karşılanan İmamoğlu ve beraberindeki heyet, türbeyi 3 kez tavaf ederek, Hatay dahil deprem bölgesinin eski günlerinden daha güçlü olmalarını diledi.

Hz. HIZIR (A.S) Makamı ziyareti sonrası kısa bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Hz. Hızır Türbesi’nde dua ettik. Allah kabul etsin. Memleket için dua ettik. Ramazan ayı, bu memleketin her insanına bolluk bereket getirsin. Çocuklarımızın evlatlarımızın eğitim hayatı güzel geçsin. Onlar çok güzel okullarda, çok güzel eğitimler alacaklar. Biz herkesin evine aş, iş için dua ettik. Biz bu depremin yaralarını çok hızlı sarmak için dua ettik. Samandağ’da, Hatay’da bütün deprem bölgesindeki insanlarımızın tekrar eski güçlerinden daha güçlü olmaları için dua ettik. Ama bir de şunun için dua ettik; Allahım bize milletimizle beraber, milletimizin ittifakıyla beraber, şu memleketi düzlüğe çıkarmak için bize fırsat ver ya Rabbim, dedim ben. Bu memleketin suratı asıklardan kurtarılması lazım. Bu memleketin ‘Her şeyi ben bilirim’ diyen akıldan kurtulması lazım. Ayrılmayacağız, ayrışmayacağız birleşe birleşe kazanacağız” dedi.