İmamoğlu, bayramın birinci günü Samandağ’da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği Halk Buluşmaları kapsamında 21 Nisan Cuma günü Samandağ’da olacak. Depremde ağır yara alan Samandağ Halkı ile bayramın birinci günü buluşacak olan İmamoğlu, Deniz Mahallesindeki Hz. Hızır Türbesi’nin önünde halka seslenecek.

Seçim çalışmalarını sürdüren İmamoğlu’nun Samandağ ziyareti ile ilgili açıklamayı İmamoğlu’nun Samandağlı danışmanı Erdal Celal Sumaytaoğlu yaptı.  İmamoğlu’nun Samandağ Halk Buluşması’na herkesi davet eden Sumaytaoğlu, “İBB Başkanımız Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ekrem İmamoğlu, “Bayramın 1. Günü, 21.04.2023 tarihinde Cuma günü, saat 13:30’da Samandağlı hemşerilerimiz ile Deniz Mahallesindeki Hz. Hızır Türbesi’nin önünde bir araya gelecektir. Siz değerli hemşerilerimizi bayramlaşmak için aramızda görmek isteriz” dedi.

İmamoğlu, geçtiğimiz yıllarda 11 büyükşehir Belediye başkanının Hatay buluşması için geldiği ilimizde yine Samandağ Halkı ile buluşmuş ve Hıdır Türbesi’ni ziyaret ederek dua etmişti.