İskenderun OSB’de klasik kongre

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ayhan Tosyalı güven tazeledi. 208 hektar alana kurulan ve 6 bin kişiye istihdam sağlayan Türkiye’nin ilk organize sanayi bölgelerinden biri olan İskenderun OSB’nin genel kurul toplantısına bölge sanayicileri ve iş insanları katıldı.

İnşaat çeliğinden makine imalatına, otomotiv filtresi imalatından elektrik enerjisi imalatına kadar pek çok stratejik önem taşıyan sektöre ev sahipliği yapan İskenderun OSB’nin Ayhan Tosyalı başkanlığındaki yeni yönetiminde Osman Gözükara (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Fatih Keseroğlu (Üye), Sedat Uysal (Üye), Mustafa Kahraman (Üye) yeraldı.

Ağırlıklı olarak inşaat çeliği, boru, profil, elektrik enerjisi, makine imalatı ve otomotiv filtresi imalatı yapılan İskenderun OSB’de, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Tosçelik Profil ve Demir Çelik, Yazıcı Demir Çelik, Ekinciler Demir ve Çelik, Atlas Enerji, Tosyalı Demir Çelik gibi dev firmalar da faaliyet gösteriyor.