Kaymakam Demiryürek, İGC’deydi

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek,  İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, İskenderun’u gazetecilerden dinledi. İskenderun’da göreve başladığı günden bu yana yoğun bir çalışma ve ziyaret temposu içerisinde olan Kaymakam Demiryürek,  İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve basın mensupları tarafından karşılandı.

Üsküdar Kaymakamlığı döneminde yaşama geçirdiği sosyal projeler ile ilgili çalışma ve deneyimlerini İGC yönetim kurulu ve üyelerle paylaşan Kaymakam Demiryürek, hayata geçirilen projelerin amacına ulaşmasında ve kamuoyuna yansımasında gazetecilerin gösterdikleri duyarlılığın da oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kaymakam Demiryürek, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte İskenderun’a en iyi hizmeti vermenin çaba ve duyarlılığında olduğunu belirtirken, İGC binasına hayran kaldığını ifade etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, “Değerli Kaymakamımızı İGC binamızda konuk etmek bizlere onur verdi. Mesleki deneyiminizle İskenderun’a güzel hizmetler vereceğinize, devletimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyoruz. Basın mensupları olarak tüm çalışmalarınızda her zaman sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız. Kentimize tekrardan hoş geldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Demiryürek, gazetecilerle İskenderun hakkında istişarede bulundu, sorunlar ve önerileri dinledi.