Hatayspor, rakibini tek golle geçti!

Hatayspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u penaltıdan bulduğu tek golle mağlup etti. Ligin 14’üncü haftasında Atakaş Hatayspor’a galibiyeti getiren golü 24’üncü dakikada penaltıdan Ayoub El Kaabi kaydetti.

Maçın 22’nci dakikasında orta sahadan kaptığı topla İstanbulspor ceza sahasına hareketlenen Ribeiro, Ologo’nun müdahalesiyle yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. El Kaabi, kazanılan penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci ile ters köşeye göndererek ağlarla buluştururken, maçın skorunu da belirledi. 1-0

Bu sonucun ardından Hatayspor puanını 14’e yükseltirken, Dünya Kupası arasından sonra, Giresunspor’u konuk edecek.

 İstanbulspor’u 1-0 yenen Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, Beyoğlu’ndaki patlama nedeniyle maça ilişkin değerlendirme yapmayacağını söyledi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Demirel, yaşanan olaydan dolayı maçla ilgili bir şey söylemek istemediğini belirterek, “Bu tarz şeylerin ülkemizde yaşanmasını istemiyoruz. Ne yazık ki ölen vatandaşlarımız varmış. Ailelerine başsağlığı diliyorum, yaralılara acil şifa diliyorum. Maçı 1-0 kazandık ama maçla ilgili şu an söylenecek çok bir şey yok” dedi.