Haydi kitapseverler Atatürk Anıt Alanı’na!

İskenderun Belediyesi’nin ‘Kitap hayattır, hayat kitaptır’ sloganıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Kitap fuarı kapılarını kitapseverlere açtı. 100 yayınevi, 70 stant ve 50 yazarın katılımıyla 11-20 kasın tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda birbirinden saygın çok sayıda yazar çeşitli söyleşiler ve imza günleriyle hem okurlarıyla, hem de bölge halkıyla buluşma imkanı sunacak.

Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleşen İskenderun Belediyesi 4. Kitap Fuarı’nın açılışına Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Serkan Topal ve Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda kitapsever katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, fuarın açılışında yaptığı konuşmada kitap okumanın önemine değinirken, temeli atılan yeni kütüphaneyle okuma ve araştırmayı desteklediklerini ifade etti.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de herkesi kitap fuarına davet ederken, yeni kütüphanenin 24 saat açık kalacağını söyleyerek, kitapseverleri sevindiren bir müjde verdi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de 20 Kasım’a kadar İskenderun Anıt Alan’ında devam edecek fuarı tüm hemşerilerin ve özellikle de gençlerin ziyaret etmelerini önerirken, “Haydi kitapseverler fuar alanına” çağrısı yaptı.

Yapılan konuşmaların ardınan fuarın açılış kurdelesinin kesilmesiyle, protokol üyeleri tek tek stantları inceledi.