TR63 Bölgesi OSB’lerinde dijital dönüşüm hamlesi!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı(DOĞAKA)’nın Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay’daki 4 organize sanayi bölgesinde düzenlediği 2022 Yılı Verimlilik Konferanslarının sonuncusu İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti.

İmalat Sanayinde Verimliliğin Artırılması ve Teknolojik Dönüşüm Sonuç Odaklı Programı kapsamında TR63 Bölgesi’nde yer alan işletmelerin verimlilik kapasitelerine katkı sağlamak üzere Osmaniye OSB ve Kahramanmaraş OSB ve Antakya OSB’nin ardından İskenderun OSB’de düzenlenen 2022 Yılı Verimlilik Konferanslarının sonuncusu yoğun ilgi gördü.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan konferansta, AB Yeşil Mutabakat Uyumunun sürdürülebilir ticarete etkileri, enerji verimliliği ve yalın üretim uygulamalarının değerlendirilerek iyi uygulama örnekleri paylaşıldığı ve bu sayede firmaların rekabet edebilme kapasitelerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacak öneriler ele alındı.

Konferansta ayrıca, Vakıf Katılım Bankası Kamu Destekli Proje Birimi Yönetmeni Orkun Koç ve Adana Model Fabrika ve Yenilik Merkezi Direktörü Güneş Ümit Artuk sunumlarını yaptı.