İskenderun Basını adına önemli buluşma

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali İmran Turgut’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İGC üyeleri adına Ali İmran Turgut’u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dileyen İGC Başkanı Diyap Atar, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak doğru ve kaliteli bilgiyi toplumla paylaşmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz. İletişim Bölge Müdürlüğü olarak ta sizlerin tecrübeleriniz ve fikirlerinizden faydalanmak, bölgemizin kalkınmasına ve halkımızın doğru bilgiyi alması noktasında bizlerle uyum içerisinde olmanız bizler büyük bir önem taşımakta. Ben tekrardan yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut ise,  “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyareti çok önemsiyorum. Artık bizler de tüm gücümüz ve ekiplerimizle sahada olacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızın yanında onlara destek olacağız. Bölgemizde ciddi çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Toplumda doğru bilgi akışının sağlanmasına hep birlikte katkıda bulunacağız” şeklinde konuştu.