Karamağara Dalış Merkezi’ne lezzet durağı!

Yayladağı Karamağara Bölgesine yapılması planlanan Dalış Akademisi’nin inşaat çalışmalarına başlanmasının ardından Restoran Projesi de hayata geçiyor.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ramağara Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılacak olan Restoran Tesisi mimari tanıtım toplantısında projeyi meclis üyelerinin beğenisine sundu.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, projelerini tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, “Belediye meclis üyelerimizin katılımıyla Karamağara bölgesinde yapılan Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılacak olan Restoran Tesisi mimari tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Mimari alanda maddi manevi desteklerini esirgemeyen, Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, AK Parti Hatay Bölge Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci’ye, İSTE Öğretim Üyelerine ve Desteklerinden dolayı Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Oğuz Alibekiroğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.