Genç avukat ailesini gururlandırdı

Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen’in yanında staj dönemini başarıyla tamamlayan Av. Ecrin Nazlı İnan, meslek yemin töreninin ardından cübbesini giyerek ruhsatnamesini aldı.

İskenderun Adliyesi Hatay Barosu İskenderun Temsilcik Odası’nda düzenlenen törende, Av. Ecrin Nazlı İnan’ın babası İnan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, Annesi Müzeyyen İnan, kardeşleri Stajyer Avukat Ali Hamza İnan, İş İnsanı Said İnan, Dr. Cesur İnan, Dr. Haydar Can İnan, Osman İnan büyük bir gurur ve sevinç yaşadı.

Ecrin İnan’a cübbesini giydirerek, meslek hayatının başlangıcını yapan Hatay Baro Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, “Bugün aramıza genç bir meslektaşımız daha katıldı. Biliyoruz ki kendisi; hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak. Bu düşüncelerle, genç meslektaşımı tebrik ediyor, adaletin tecellisi için ışıldayacağı bu kutsal yolda başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldin” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu olan ve halen kamu hukuku üzerine tezli yüksek lisans eğitimine devam eden Av. Ecrin Nazlı İnan da yanında staj yaptığı Av. Şükran Düzen’e teşekkür ederken, “Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namus ve vicdanım üzerine yemin ederim. Bu cübbeyi giymek benim için bir onur. Sizlere ve her daim yanımda olan kıymetli aileme çok teşekkür ediyorum” derken, mutluğu gözlerinden okunuyordu.

Tören sonunda Hatay Baro Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, genç avukat İnan’ın ruhsatnamesini imzalayarak takdim etti.