Hatayspor, Başkent’te hezimete uğradı!

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Ankaragücü’ne konuk olan Atakaş Hatayspor, sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Eryaman Stadyumu’ndaki mücadeleyi Hatay Büyükşehir Beleidye Başkanı Lütfü Savaş ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yan yana izledi.

Başkent ekibinin gollerini 3. Dakikada Beridze, 61. Dakikada Taylan, 69. Dakikada Ali Sowe ve 90+2’de Diack kaydederken, Hatayspor’un tek golü 86. dakikada penaltıdan El Kaabi’den geldi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yenilgi sonrası tüm sorumluluğu üzerine alırken,  “Bugünkü sonucun sebebi benim” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında MKE Ankaragücü ile Atakaş Hatayspor takımları, Ankara Eryaman Stadı’nda karşılaştı. Bir pozisyonda MKE Ankaragücü’nden Taylan Antalyalı ile Atakaş Hatayspor’dan Burak Öksüz mücadele etti. ( Evrim Aydın – Anadolu Ajansı )

Demirel, geçen hafta Beşiktaş’ı yendiklerini hatırlatarak, “Takımımın bu maça iyi hazırlanamamasının sebebi ben olabilirim. Büyük maç kazandıktan sonra rehavet vardı. Bunu iyi anlatamadım sanırım. Bu mağlubiyet benim suçum Geldiğimden beri en kötü oyunumuzdu. Temaslı bir oyun oynamalı benim takımım. MKE Ankaragücü net bir oyunla güzel bir galibiyet aldı. Yediğimiz ikinci golün incelenmesi gerekir. Ofsayt verilmemesinin sebebi tamamen bizim oyuncudan geldiği yönünde ama iyice bakarsanız son dokunuşu Ankaragücü oyuncusu yapıyor. Hakemler de o an karar veriyor ama VAR’ın müdahale etmesi gerekiyor. Diyelim ki top bizden geldi, o zaman Karagümrük maçındaki golümüzü niye vermiyorsunuz? Bunun bir incelenmesi, konuşulması gerekiyor” diye konuştu.