Cumhuriyet ışığı İskenderun’u aydınlattı

İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç, İskenderunlulara muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı. İzmir Marşı’nı Atatürk Anıt Alanı’nı dolduran binlerce hayranıyla birlikte okuyarak bayram coşkusunu zirveye taşıyan Kıraç, Ay-yıldızlı hırkasıyla da dikkat çekti.

Ellerinde Türk Bayrakları ile Kıraç’ın seslendirdiği bütün şarkı ve marşlara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99.yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesile ile bizlerde İskenderun Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramımızın yıl dönümü dolayısı ile hafta boyunca kutlama programı düzenlemiş bulunuyoruz” dedi.

İskenderun’daki muhteşem atmosferde Türk bayraklı hırkasıyla seslendirdiği marşlarla unutulmaz anlara imza atan ünlü sanatçı Kıraç “Kim ne derse desin İzmir marşı da bizim, Plevne marşı da bizim. Türkülerimiz de bizim. Fatih Sultan Mehmet de bizim, tabii ki Mustafa Kemal Atatürk de bizim” şeklindeki konuşmasıyla büyük alkış aldı.

Konserin ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kıraç’a çiçek takdim ederek, bayram coşkusunu İskenderunlularla paylaştığı için teşekkür etti.