Başkandan hizmet paydaşlarına ‘Gül’ gibi hediye!

Belen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçe merkezinde yıllardır kaderine terk edilerek atıl bir durumda tehlike saçan metruk binayı, yeniden restore ederek kurumlara Muhtarlar Derneği’ne tahsis etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Belen Muhtarlar Hizmet Ofisi olarak hizmete başlayan binanın açılış törenine Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen İlçe Emniyet Müdürü Volkan Aşgın, Belen Belediyesi Muhtarlar Müdürümüz Özgür Erşan, Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Tahsin Saydam ile mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlarla istişareyi çok önemsediğini ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “ Muhtarlarımız bir mahalle için çok önemli ve mahallemizdeki en güvenilir kişi. Hepimizin derdini anlatabileceği, sıkıntısını aktarabileceği, ilk mülki makam. Onun içindir ki muhtarlıklarımızın belediye ve diğer kurumlarla ilişkileri çok önemli. Bizlerde bu ilişkileri önemseyen bir belediye başkanı olarak, yaklaşık üç buçuk yıldır muhtarlarımızla devamlı istişare halindeyiz. Mahallelerinde yaşanan aksaklık ve sıkıntılarda, elimizden gelen gayreti azami bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün ise kendilerinin daha rahat ve verimli çalışabilecekleri, dernek binasının açılışını hep birlikte yapacağız. Ve inanıyorum ki bu dernekte daha sağlıklı bir çalışma ortamı bulacaklar ve ilçemizde yaşanan sıkıntılara daha fazla gayret gösterecekler. Hepimize ve Belenimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Tahsin Saydam da, yaptığı konuşmada böylesine güzel bir hizmet binasını Belenli hemşerilerin kullanımına sunan ve kendilerine maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e teşekkür etti.