Başkan Levent Yılmaz’dan ilk mesaj

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) yeni döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Levent Yılmaz’ın güven tazelediği seçimlerin ardından gerçekleşen toplantıda, yeni yönetim İskenderun’un gelişimine ve ekonomisine katkı sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağının mesajını verdi.

Zeki Altun’un Meclis Başkanlığı koltuğuna geçtiği ilk toplantıda kısa bir konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Yılmaz, yeni dönemin hayırlı – uğurlu olmasını dilerken,  “Bize oy veren, bize güvenen meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 9.5 yıldır yönetim kurulunda bulunduğum süre içerisinde bütün üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ettim. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim. Şehrimiz ekonomisine değer katacak projelerin gerçekleşmesi için çaba sarf edeceğim. Bu günden itibaren mecliste ayırım gözetmeksizin el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. İTSO olarak 7 bine yakın üyemize katkı vermenin gayreti içerisinde olacağız ve bu bilinçle burada olduğumuzu ifade etmek isterim. İTSO olarak birlik ve beraberlik içerisinde, hiç kimseyi ayrıştırmadan meclisimizde el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yönetim ve meclisin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Levent Yılmaz, tek listeyle gerçekleşen ve yönetim kurulu, genel kurul delegeleri ile disiplin kurulunun belirlendiği seçimde 57 meclis üyesinin 56’sını alarak yeniden başkanlığa getirildi.