Rektör, akademik toplantı ‘İSTE’di!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Tolga Depci, İSTE Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.

İSTE Mimarlık Fakültesi Turkuaz Salon’da Rektör Depçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İSTE’de görevli tüm öğretim ve araştırma görevlileri katıldı.

Rektör Depçi, akadeik kadro ile  İSTE’nin akademik, kültürel ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verirken, üniversitenin mevcut durumunu değerlendirdi.

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının herkes için başarı dolu olması temennisini ifade eden Rektör Depci, “Üniversitemizin gelişmesi ve ülkemiz için faydalı çalışmalar yapılması noktasında yönetimimiz sizlere her türlü desteği verecektir. Yeter ki çalışın, üretin. İSTE’yi daha ileriye hep beraber taşıyacağız. Bitmeyen bir öğrenme sevdası olan akademide çalışmayı, üretmeyi ve ülke kalkınmasına destek vermeyi misyon edindik. Bu misyonu gerçekleştirmede yanımızda olduğunuz için sağ olun, var olun. Her birinize emekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan toplantıda İSTE ’deki idari ve akademik işleyişe yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.