Hatay’dan ayrılacak mülki amirler yemekte vedalaştı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte ilimizde görev yaparken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Mülki İdare Amirleri onuruna düzenlenen veda yemeğine katıldı. Görev yeri değişen 5 kaymakam ile 2 vali yardımcısına Hatay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Doğan, birlikte görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Veda yemeğine Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’ın yanısıra Hatay Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu,  Orhan Aktürk, Erhan Günay, Yusuf İzci, Onur Şan, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Kumlu Kaymakamı Erinç Demir, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve eşleri katıldı.

Yeni görev yerlerinde mülki idare amirlerine başarılar dileyen Vali Doğan, “İlimiz adına güzel çalışmalarımız ve hizmetlerimizde sizlerin büyük emeği ve gayreti var. İlimize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.