Asaşspor’da kadın antrenörle başarıya adım adım!

Asaş Spor Futbol Okulu bünyesindeki 125 öğrenci, erkeklerin egemen olduğu futbol sporunda Kadın Antrenör Eda Söyler yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MKÜ 4. Sınıf Beden Eğitimi öğrencisi olan 27 yaşındaki Eda Söyler, genç yeteneklerle tecrübelerini paylaşırken, kadınlara da çağrı yaptı.

Kendine güvenen kadının yapamayacağı hiçbir iş yok diyen Asaşspor Futbol Okulu Kadın Antrenörü Eda Söylerş, “Kadınlar olarak bizim ülkece en büyük problemlerimizden biri; kendimize inanmamamız ve güvenimizin olmamasıdır. Benim işim gerçekten çok zor gibi görünüyor. Erkeklerin egemen olduğu futbol mesleğinde işin içerisine girdiğinizde ne kadar kolay ve neşeli olduğunu göreceksiniz. Her kadın kendine inanıp, güvensin. Kendine güveni olan kadınların yapamayacağı hiç bir şey yok. Bana bu fırsatı veren Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, de kadınların hayatın her alanında görev almasından mutluluk duyduğunu belirterek, ”Asaş Spor Kulübümüzün yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda futbol okulumuzun antrenörlüğüne Eda Söyler’i getirdik. Bu kararımız gerek öğrencilerimiz, gerek ise öğrenci velilerimiz tarafından da olumlu karşılandı.  Değerli antrenörümüzüze görevinde başarılar diyoruz. Asaş Filtre A.Ş olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da spor okulumuza ve sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın