Arsuz Kaymakamı’ndan özel güne, çok özel ziyaret!

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıl dönümü dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Cuma Gök’ü ilçeye bağlı Tatarlı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Adayı Ahmet Açıkgöz ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer’in de eşlik ettiği ziyarette, Kıbrıs Gazisinin anılarını dinleyen Kaymakam Gökpınar, 48 yıl önce Kuzey Kıbrıs’ı özgürlüğüne kavuşturan Mehmetçikleri minnet ve saygıyla andı.

Yavru vatan Kıbrıs’ın bağımsızlığı için canını ortaya koyan Kıbrıs Gazisi ile bir arada olmaktan ve o günleri kendisinden dinlemekten onur duyduğunu ifade eden Kaymakam Gökpınar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin destan yazdığı Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümünü kutlarken, Cuma Gök’ün nezdinde bütün Kıbrıs Gazilerine selamlarını iletti.

Kaymakam Gökpıhar, Gök’ün herhangi bir ihtiyaç ve talebi olup ve olmadığı yönünde istişarede bulunurken, “Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla şehit aileleri ve gazilerimizin yanındadır. Kapılarımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır” dedi.

Kıbrıs Gazisi Cuma Gök de evine misafir olan Kaymakam Gökpınar ve Kaymakam Adayı Açıkgöz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın