Milletvekili Yayman şehit ailelerine ‘Söz’ verdi!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili  Hüseyin Yayman, bayramın son gününde vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerinin ardından, Kırıkhan Güzelce Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek görev başındaki askerlerle bayramlaştı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Bestami Antepli ve yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte şehit ailelerinin bayramını kutlayan Milletvekili Yayman, şehit ailelerine “Sizler bizim baştacımızsınız. Sizin acınız bizim acımızdır. Sonsuza kadar yanınızdayız” dedi.

Şehitlerimiz Kadir Hasan Demirkol, Mikdat Ataş  ve Haydar Şenel’in ailelerini ziyaret eden  Milletvekili  Hüseyin Yayman şehitlerin emaneti olan ailelerinin her daim yanlarında olduklarını belirten Yayman, “Evladın yeri asla doldurulamaz.  Ama bizleri her türlü ihtiyacınızda koşabileceğiniz bir evladınız olarak görün. Bizler sizlerin hizmetkarlarıyız. Vatanı uğruna canlarını  fedakarca  veren tüm şehitlerimiz sizleri  bizlere emanet etmişlerdir. Sizlere hizmet etmek kadar kutsal bir görev yoktur. Sizleri seviyoruz ve her daim yanınızda olmaya söz veriyoruz” dedi.

“Bizleri unutmayın yeter”

Şehit aileleri  ise Milletvekili Yayman ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarak, ”Çok teşekkür ederiz, bizleri hatırlamanız yeterli. Sizden hiçbir isteğimiz yoktur. Tek isteğimiz bizleri unutmayın. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdi.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde,  şehit aileleri evlatlarıyla ilgili hatıralarını anlattı.

Bir cevap yazın