İskenderun bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla İskenderun’da düzenlenen halk bayramlaşmasında, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramın maneviyatını hep birlikte yaşadı.

Yenilenen yeni yüzüyle İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesisi (Doğan Restaurant & Cafe)’deki muhteşem atmosferde gerçekleşen ve her dinden, her mezhepten, her görüşten de vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni İskenderun’daki birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Törene, Kaymakam Polat’ın yanıısra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, adli, idari ve askeri erkan, resmi/özel kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, iş insanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın