Hayatı paylaştığımız her an bayram!

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ilçe protokolü ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, hem bayramlarını kutladı, hem de hayır dualarını aldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Yafes Acer ve ailesinin ardından, Şehit Er Ramazan Yıldız’ın ailesini ziyaret eden Kaymakam Polat ve beraberindeki heyet, ailelerin herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet ederken, aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizin ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim’e de eşlik etti.

Kıbrıs Gazisi Yafes Acer, eşi Müşerref Acer ve evlatları ile aziz şehidimiz Ramazan Yıldız’ın anne ve babası Zübeyde – Şemsettin Yıldız tarafından karşılanarak, bayram sevinçlerini ve acılarını paylaşan Kaymakam Polat’a ziyaretinde Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğamiral Murat Fırat, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve SYDV Müdürü Erkan Kaya da eşlik etti.

Bir cevap yazın