Kurban derisi deyip geçmeyin!

Türk Hava Kurumu (THK) İskenderun Şubesi, oluşturduğu Deri Toplama Koordinasyon Merkezi ile kurban derisi bağışlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

THK İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel yaptığı açıklamada, kurban derisini THK’ye bağışlamak isteyenlerin, “0326 613 89 59, 0531 819 40 18 ve 0532 707 97 46” iletişim numaralarından kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

En doğru adres Türk Hava Kurumu!

Havaların sıcak olması sebebiyle derilerde kayba yol açmamak adına bayramın birinci günü merkez büroda olacaklarını belirten Gündel, “Saat 16.00’a kadar Çay Mahallesi 5 Temmuz Caddesi’nde bulunan büromuzun önünde ve Sanayi Sitesi PTT önünde derileri kabul edeceğiz. ‘Kurban Derisi’ bağışları için en doğru adres Türk Hava Kurumu’dur. Türk Hava Kurumu’na bağışlanan her bir deri; ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızda çıkan yangınların havadan söndürülmesine, THK Vakfı bünyesinde görev yapan 112 Hızır Acil Hava Ambulans helikopterleri ile hasta ve yaralı vatandaşlarımıza hızlı hava ulaşım desteği verilmesine, THK Üniversitesini tercih edip kazanan şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarının tam burslu olarak okutulmasına ve her yıl yurduna ve milletine bağlı 60 binden fazla gencin ücretsiz havacılık kurslarıyla buluşmasına katkıda bulunacaktır. Türk Hava Kurumuna göstermiş olduğunuz hassasiyet sayesinde sizin için çok ufak sayılabilecek bir katkı genişleyerek büyüyecek ve güzel ülkemizin dört bir yanına iyilik tohumları serpilecek. Unutulmamalı ki; derilerin maddi değeri, milli ve yerli havacılığın geliştirilmesi ve sevdirilmesi amacıyla tekrar millete dönecek. Bu sebeple milli servet olan derilerimiz heba olmasın. Türk Hava Kurumu’na verdiğiniz  ve vereceğiniz desteğe teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Bayramımız şimdiden Mübarek Olsun” dedi.

Bir cevap yazın