Yayladağı Dalış Merkezi için bir adım daha!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilin turizmine büyük katkı sağlayacak olan Doğu Akdeniz Dalış ve Yat Turizmi’nin Geliştirilmesi toplantısına başkanlık etti.

Valilik İskenderun Çalışma Ofisinde düzenlenen toplantıya Vali Doğan’ın yanısıra Vali Yardımcısı Yusuf İzci,  Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Doğaka Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci ve akademisyenler katıldı.

Yayladağı Dalış Merkezi projesinin değerlendirildiği toplantıda Karamağara Koyu’nun berrak suyu, konumu ve eşsiz manzarasıyla Doğu Akdeniz’in en güzel koylarından birisi olduğunu ifade eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Bu ve diğer tüm projelerde bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” derken, toplantıya katılan değerli kurum temsilcileri ve akademisyenlere de teşekkür etti.

Dalış merkezi, konaklama alanları, halk plajı ve tekne limanının yapılması planlanan koyun, yeni yatırım ve projelerle yerli ve yabancı turistleri daha fazla çekmesi hedefleniyor.

Bir cevap yazın