İftarda İskenderun Polisi’ne pasta sürprizi

İskenderun’un tanınmış esnaflarından Metin Cam adlı işyerinin sahibi Metin Kömürcüoğlu, verdiği iftar yemeğinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’inci yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İskenderun Polisi’ne yaş pasta ile sürpriz yaptı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur ve polis memurlarının buluştuğu gönül sofrasında ramazan ayının maneviyatı paylaşılırken, emniyet teşkilatı için özel anlamı olan Polis Haftası’nın coşkusu da paylaşıldı.

Bereket sofrasında iftar yaptıktan sonra, ilçe protokolü, üzerinde ‘Türk Polis Teşkilatı’nın Polis Haftası Kutlu Olsun’ yazılı yaş pastayı keserek, huzur ve güvenliğimiz için görev yapan polis ekiplerinin haftasını kutladı.

Metin Kömürcüoğlu, her zaman halkın yanında olan ve vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalışan başta Emniyet Müdürü Nevzat Güneş olmak üzere, tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederken, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de yapılan sürprize teşekkür etti.

Bir cevap yazın