Kadınlar için dikkat çeken farkındalık!

İskenderun’da kadınları hakları konusunda bilgilendirmek ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen farkındalık etkinliği, sağlık şenliği havasında gerçekleşti.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde, İskenderun Belediyesi, İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ve koordinasyonuyla “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kent merkezindeki Sağlıklı Yaşam Parkı’nda düzenlenen farkındalık etkinliğine Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve Aile ve Sosyal Destek Grubu (ASDEP) Ekibi, çeşitli kadın platformu temsilcileri katıldı

Meme kanseri, gebelik, talasemi, verem, sağlıklı yaşam gibi pek çok hastalığa karşı bilgilendirmenin yanısıra kadın hakları standının da açıldığı etkinlikte Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki heyet, günün anlam ve önemine yönelik oluşturulan stantları ziyaret ettikten sonra, kadınlara karanfil takdim ederek, günün önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekti.

‘Kadınlar; Allah’ın bize emanetidir!’ diyen Kaymakam Yönden, karanfil dağıtımının yanısıra tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutladı.

Bir cevap yazın