İskenderun Polisi nokta atışı yaptı!

Suç ve suçlularla mücadele kapsamında başarılı çalışmalara imza atan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik belirlediği adreslere nokta atışı yaptı. Aynı gün düzenlenen operasyonlarda aralarında genel güvenliği tehlikeye soktuğu belirlenen 5 kişi ile birlikte çeşitli suçlara karışan 7 kişi olmak üzere, 12 kişi gözaltına alındı.

7 kişi tutuklandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak İskenderun’da 10 ayrı adreste operasyon düzenleyen ekipler, 7 kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, küçükbaş hayvan hırsızlığı, tehdit, hakaret, suç eşyasının satın alınması, tutuklu veya hükümlünün kaçması, borçlunun ödeme şartını ihlali, nafaka hükümlerine uymamak suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları ile arandığı tespit edilen A.U., B.Ö., M.K., B.O., A.Ş., O.S. ile E.Ö. yakalayarak adli birimlere teslim etti. Yapılan işlemlerin ardından O.S. serbest bırakılırken, diğer 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güven ve huzur için sahadalar!

İskenderun Polisi ayrıca,  Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, 6136 SKM olaylarıyla ilgili şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik olarak kent genelinde yapılan işyeri, ikamet ve araç aramalarında ise A.E.E., S.E., F.E., V.Ö.G. ile İ.T.’yi gözaltına aldı. Şahısların iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramada; 4 adet ruhsatsız tabanca ve 18 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bir cevap yazın