MKÜ Vakfı Yönetimi güvenoyu aldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Kurma ve Yaşatma Vakfı 30. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut yönetim kurulunun göreve devam etmesi kararlaştırıldı. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıda divan başkanlığına Hasan Ramiz Parlar, divan kâtipliğine ise Mehmet Karakaya ve Adnan Korkmaz seçildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, genel kurulda toplantı tutanağının imzalanması için divan heyetine yetki verildiği genel kurulda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin bilimsel, sportif ve kültürel etkinliklerinde önemli ayni ve maddi desteklerin sağlandığı belirtilerek Üniversite ve Vakıf iş birliğinin daha da güçlendirilmesine vurgu yapıldı.

‘Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’, ‘Bilanço’, ‘Gelir-Gider Hesapları’ ile ‘Denetim Kurulu Raporu’nun okunması, ‘Raporlar üzerinde görüşme’, ‘Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrasının oylanmasının ardından Genel Kurul Üyeleri tarafından mevcut Yönetim Kurulunun göreve devam etmesi oybirliği ile kabul edildi.

Mevcut Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Tahsin Rende, Osman Ovalı, Mehmet Galioğlu, Jozef Naseh, Ali Özbuğday, Osman Mıstıkoğlu, Veliş Bahadırlı, Selahattin Eskiocak, Yıldırım Beyazıt.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Mehmet Muzaffer Okay, Mehmet Karakaya.

Bir cevap yazın