Enis Berberoğlu, meslektaşlarıyla anılarını paylaştı

İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği’nin “Türkiye’de Demokrasi ve Adalet” konulu paneline konuşmacı olarak katılmak amacıyla Hatay’a gelen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, ziyaretleri arasında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne de yer verdi.

CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur tarafından Hatay Havaalanı’nda karşılanan Enis Berberoğlu’nun ilk durağı CHP Hatay İl Başkanlığı oldu. Burada CHP İl Yönetimi ve partililerle bir araya gelen Berberoğlu, ülke gündemine dair konuları ve Ak Parti politikalarını eleştirerek, erken seçim halinde CHP’nin iktidarı göğüsleyeceğini ve Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini söyledi.

İGC’de meslektaşlarıyla buluşma

Berberoğlu, İl Başkanlığının ardından sırasıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Teşkilatı ve İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Berberoğlu, basın mensuplarıyla gazetecilik yaptığı dönemlerdeki anılarını paylaşarak, mesleğin zorluklarından bahsetti ve ülke gündemine dair gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İGC’de Türk kahvesi içerek, yoğun programına gazetecilerle ara veren Berberoğlu, “İçilen kahvenin kırk yıl hatırı var’ sözünü hatırlatarak, Hatay’ı tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyacağını söyledi.

“Mücadelemiz Demokrasi ve Adalet için”

Daha sonra İskenderun ADD’nin düzenlediği “Türkiye’de Demokrasi ve Adalet” konulu panele konuşan Berberoğlu, “Demokrasi ve adalet için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” derken, ülkeyi bu kötü günlerden sadece CHP iktidarının kurtarabileceğine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın