Salça alışverişi, salça oldu!

Antakya’da bir salça fabrikasından alınan yaklaşık 30 ton salça ücretini ödememek için fabrika sahibini uygunsuz görüntülerle şantaj ve tehdit eden şebekeyi Jandarma Dedektifleri(JASAT) çökertti.  

‌İlçeye bağlı Bohşin Mahallesi’ndeki salça fabrikasının sahibi A.İ. isimli şahsa borcun ödenmemesi için uygunsuz görüntülerle şantaj yapan, silahla tehdit edip, yağma suçuna karışan şüphelilerin tespiti ve yakalanması amacıyla Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma timleri(JASAT) ile Demirköprü J.Krk.K.lığı planlı istihbarı çalışma başlattı. Ekipler, ele başı konumunda olan O.T. ile P.E., A.P., G.Y., K.K., M.T. ve A.D. isimli 7 şüphelinin, suçu örgütlü olarak işlediklerini tespit etti.

Şüphelilerin yakalanması amacıyla Antalya‌, Gaziantep ‌ve Adana illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyon sonucunda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 172 gr. uyuşturucu madde ile 1 gr. Metamfetamin ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makama sevk edilen şüpheliler, ifadelerinin alınmasına müteakip adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca M.T. isimli şahsın, yapılan teknik takip sonucunda 01.12.2021 tarihinde Gaziantep’te araç içerisinde bulunan 220 gr. Metafetamin ile yakalandığı tespit edildi. M.T. sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bir cevap yazın