Belen, araç filosunu genişletti

Belen Belediyesi çevre hizmetlerini güçlendirmek ve altyapı çalışmalarını desteklemek amacıyla araç filosunu güçlendirdi. Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün öncülüğünde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığından hibe edilen bir adet çöp kamyonu ve bir ekskavatör iş makinesi,  Belediyeler Birliği desteğiyle de bir çöp kamyonu belediyenin araç envanterine kaydedildi.

Yeni araçların hizmete alınması vesilesiyle düzenlenen kurban kesim ve dua programına Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen İlçe Müftüsü Hamza Köse, Belen Belediyesi yöneticileri, amirleri ve personeli katıldı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, belediyeye kazandırılan iki çöp kamyonu ve ekskavatörün hayırlı – uğurlu olmasını dilerken, “Rabbim kazasız belasız hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ise yeni araçların kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,  “Bundan sonra daha güçlü araç filomuzla belediyemiz, ilçemize daha çok hizmet edecektir. Özellikle ekskavatöre ilçemizde çok fazla ihtiyaç vardı. Bu şekilde önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu” İfadelerini kullandı.