İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i ağırladı.
HMKÜ Rektörü Prof. Dr. EREN, İSTE Rektörü Prof. Dr. Duruel’i makamında ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebrik etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.
HMKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Mehmet Turan, Prof. Dr. Erhan Yengil ve HMKÜ Genel Sekreteri İbrahim Halil Çerçi ile beraber gerçekleştirdiği ziyarette, iki rektör üniversitenin ortak çalışmaları ve bölgenin eğitim alanındaki ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Rektör Eren, Prof. Dr. Mehmet Duruel’e başarı dileklerini ileterek, üniversiteler arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğine inandığını söyledi.
Prof. Dr. Mehmet Duruel ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hatay Mustafa Kemal Üniversite’sinde görev yaptığım süre boyunca aynı zamanda eski rektörüm olan Sayın hocam Prof. Dr. Veysel Eren’i misafir etmekten mutluluk duydum. Ziyaretten duyduğum memnuniyeti ziyadesiyle dile getirmek isterim. Bölgesel kalkınma ve akademik iş birliği konularında HMKÜ ile daha fazla ortak proje gerçekleştirmeyi hedefliyoruz ve bu hedefler doğrultusunda nice çalışmalara adım atacağımıza inanıyorum” dedi.
Ziyaret, karşılıklı işbirliği ve iyi temenni dileklerinin ardından hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.