Yükseliş’in Erasmus Rotası Arsuz’dan geçti!

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü ortaklığında Erasmus Projesi kapsamında İtalya ve Litvanya’dan gelen öğretmen ve öğrenciler, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ı makamında ziyaret etti.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz eşliğinde Kaymakam Gökpınar ile biraraya gelen İtalya’dan Galileo Galilei Bilim Lisesi ve Litvanya’dan 95 Numaralı Riga Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Arsuz’u çok beğendiklerini ifade etti.

Kaymakam Gökpınar, Letonya ve İtalya heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz da bu tür projelerin eğitim camiasına sağladığı katkılara dikkat çekti.

Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Teknolojinin Etkin Kullanımı Konulu Erasmus projesinin ayrıntılarından bahseden Genel Müdür Aykut Davut Öktem, proje ile Workshoplara, ders anlatımlarına ve proje uygulamalarına katılan konuklarına Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini yaşattıklarını ifade etti.

Bilime ve yeniliklere açık bir nesil yetiştirme misyonunu desteklediklerini ifade eden Öktem, “Avrupa kapılarını öğrencilerimize açmak bizleri mutlu ediyor. Kurucumuz Nuri Üysen ile birlikte bu yolda her zaman destek olmaya, şehrimizi ve ülkemizi uluslararası eğitim platformlarında başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ziyaret, öğrencilerimiz için kültürel ve akademik anlamda büyük bir kazanım oldu” ifadelerini kullandı.

Öktem, misafirperverliğinden dolayı dolayı Arsuz Kaymakamı Gökpınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yanmaz’a teşekkürlerini sundu.