Vali Masatlı, Yayladağı’nı ziyaret etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığı’nı ziyaret ederek sınır güvenliği ve bu konuda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra, yapımı devam eden devlet yatırımlarını inceledi.

Yayladağı Hükümet Konağı binası, Karaköse 51 Adet Kırsal Afet Konutları, Yayladağı Merkez İlkokulu ve Ortaokulu ile Krefeld Anaokulu’nda inceleme yapan Vali Masatlı, Yayladağı Esnafı’nı da ziyaret ederek, bol bereketli kazançlar diledi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ)’nca inşa edilen deprem konutlarında örnek daireyi ziyaret eden Vali Masatlı, projelerin detayları ve son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

24 Derslikli Yayladağı Merkez İlkokulu / Ortaokulu ve Çamaltı mahallesinde yapımı hızla devam eden  Krefeld Anaokulu inşaatındaki son durumu da denetleyen Vali Masatlı,  “Hedefimiz; deprem öncesi derslik sayımıza 2000 ilave derslik kazandırmak. ‘Eğitim Hatay’a nefes oluyor’ kampanyamız ile 517 eğitim kurumumuzun bakım onarım çalışması tamamlandı, ilimize 115 yeni eğitim kurumu kazandırıldı. 141 eğitim kurumumuzun güçlendirme çalışması ile 1.668 yeni derslik inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.