Yılın en iyi sporcusu yine Emir Rober Murt!

MCU Spor Akademisi sporcusu, Uluslararası Kick Boks Dünya ikincisi Emir Rober Murt, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende aldığı plaketle başarılarını taçlandırdı.

2024 Akdeniz Ülkeleri Kickboks Şampiyonası’nda almış şampiyonluğun yanısıra bir ikincilik, bir üçüncülük elde eden, aynı yıl Kickboks Dünya Kupası’nda 2 gümüş ve 2 bronz madalya alarak adını spor tarihine yazdıran Rober Murt, 1.Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonu olarak da her yıl düzenlenen ‘Yılın En’leri ödül töreninde ‘En iyi Sporcu’ ödülüne layık görüldü.

Murt, plaketini Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Haluk Görün ve Hatay İl Spor Şube Müdürü Bekir Özçelik’in elinden aldı.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ında katıldığı törende plaketini alan Emir Rober Murt, iki yıl üst üste aynı ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “2023-2024 yıllarında arka arakaya düzenlenen Yılın En’leri Ödül Töreni’nde Akdeniz Ülkeleri  Kickboks Şampiyonası ve Kickboks Dünya Kupasında elde ettiğim şampiyonluklardan iki kere üst üste bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutlu ve heyecanlıyım. Geçen yıl ödülümü İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş’in elinden, bu yıl ki ödülümü ise Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Haluk Görün ile Hatay İl Spor Şube Müdürü Bekir Özçelik’in elinden aldım. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle de, bugünlere gelmemde büyük emeği olan MCU Spor Akademi Yöneticimiz ve Milli Takım Antrenörümüz Mustafa Cuma Uğurlu Hocama ayrıca teşekkür ederim. Hedefimiz 2025” dedi.