Göçmen Çifti sporcuların sevgi çemberinden geçti!

Asaş Filtre Sanayi A.Ş. bünyesindeki futbol ve voleybol okullarında yaz eğitimlerini tamamlayan geleceğin yıldız sporcuları madalya ile ödüllendirildi.

Sporla dolu bir yaz dönemini geride bırakan sporcuları sahildeki spor kompleksinde yalnız bırakmayan Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen ve eşi Selda Göçmen büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Öğrencilerin oluşturduğu sevgi çemberinden geçen Göçmen Çifti, ayrı bir heyecan, ayrı bir güzellik yaşarken, spora ve çocuklara verdikleri önemi de bir kez daha ortaya koydu.

Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, her daim sporcularının yanında olduklarını, bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirtirken, spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkat çekti.

Futbol ve voleybol okullarına her geçen yıl ilginin daha da arttığına vurgu yapan Göçmen, yaz döneminin ardından yeni çalışmaların okulların açılması dolayısıyla yapılacak yeni planlamayla başlayacağını söyledi.

Eğitimin öncelikleri olduğunu da vurgulayan Göçmen, sporculara derslerine çok çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederken, çocuklar için büyük fedakarlık gösteren velilere ve antrenörlerine de ayrıca teşekkür etti.

Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen ve eşi Selda Göçmen, daha sonra başarılı sporculara madalyalarını takdim etti.